VENDORS & PARTNERS

Ως φωτογράφοι, ονειρευόμασταν πάντα να αποτυπώσουμε τη μαγεία και την κομψότητα και στον δικό μας γάμο. Όταν αποφασίσαμε να ενσωματώσουμε την αγάπη μας για το "Lord of The Rings" στη διακόσμηση, γνωρίζαμε ότι θα ήταν μια πρόκληση.


Η διακόσμηση μετέφερε τους καλεσμένους μας κατευθείαν στη Μέση Γη, συνδυάζοντας τη φαντασία και την κομψότητα με τρόπο που ξεπέρασε κάθε μας προσδοκία. Ξύλινα στοιχεία, πλούσια λουλούδια σε κόκκινες, πορτοκαλί, ροζ και λευκές αποχρώσεις, ένα καμβά που καλωσόριζε τους καλεσμένους μας αλλά και μια με αναφορές σε τοποθεσίες της Μέσης Γης όπως το Shire, τη Mordor, και το Hobbiton, συνέθεταν ένα μαγευτικό σκηνικό.


Η λεπτομερής επιμέλεια της διακόσμησης, από τα γλυκά μέχρι την τοποθέτηση των τραπεζιών έγινε από τους Fairytale's Story στη Σιάτιστα και αντικατόπτριζε το πάθος μας για τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Το υπέροχο σκηνικό που δημιουργήθηκε ήταν μια πραγματική απόδειξη του ταλέντου και της δημιουργικότητας του Fairytale's Story's που κατάφεραν να μετατρέψουν τις ιδέες μας σε πραγματικότητα.

Η στιγμή που αντικρίσαμε τον στολισμό του γάμου μας για πρώτη φορά ήταν μαγική. Κάθε λεπτομέρεια είχε σχεδιαστεί με προσοχή και αγάπη, και το αποτέλεσμα ήταν ένα παραμύθι που ζωντάνεψε μπροστά στα μάτια μας.

Ως φωτογράφοι, έχουμε αποτυπώσει πολλές όμορφες στιγμές στη δουλειά μας και θέλαμε και ο δικός μας γάμος να είναι το ίδιο μαγικός. Το θέμα του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" πρόσθεσε μια μαγική διάσταση στη σημαντικότερη ημέρα της ζωής μας, κάνοντάς την αξέχαστη τόσο για εμάς όσο και για τους καλεσμένους μας.