VENDORS & PARTNERS

Λουλουδάτες ιδέες διακόσμησης για μια ρομαντική και ανθισμένη βάπτιση μας προτείνει η Fairytales Story σε ροζ, λευκές και παστέλ αποχρώσεις στο χρώμα της μέντας που σίγουρα θα λατρέψετε! Ροζ και λευκές κατασκευές, διακοσμημένες με εντυπωσιακά άνθη, δημιουργούν ένα παραμυθένιο σκηνικό στο Εξωκλήσι της Παναγίας στους Μαυραναίους στα Γρεβενά. Μεγάλα, λευκά λουλούδια και πανέμορφες ανθοσυνθέσεις γεμίζουν τον χώρο με χρώματα και αρώματα, ενώ οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Ένα εντυπωσιακό backdrop με floral σχέδια και επιγραφές δίνει μια ξεχωριστή αίσθηση στην βάπτιση της μικρής Μαρίας.


Στον μπουφέ, όμορφα διακοσμημένα cupcakes και μπισκότα με λουλουδάτα σχέδια και το όνομα "Μαρία" σε ροζ απόχρωση κλέβουν την παράσταση, προσθέτοντας μια γλυκιά πινελιά στην όλη διακόσμηση. Κεριά σε παστέλ αποχρώσεις και ένα candy bar όλο χρώμα και γεύση συμπληρώνουν το εντυπωσιακό σκηνικό, δημιουργώντας μια ονειρική ατμόσφαιρα για τη βάπτιση.


Η ομάδα του Kaplanoglou Photography βρέθηκε εκεί για να καταγράψει τη βάπτιση της μικρής Μαρίας και να απαθανατίσει αυτές τις μαγικές στιγμές.

VENDORS & PARTNERS